WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Transportmiddelen beter benutten kan via het CBM-vrachtloket.

De professionals van het vrachtloket hebben contact met verschillende vervoerders en bedrijven. Door deze contacten hebben zij inzicht in veel transportstromen. Met die kennis kunnen zij transportmiddelen efficiƫnter inzetten op verschillende manieren:

  1. Geen volle rit? Wellicht kunnen er andere, gepaste producten bij en ligt de bestemming daarvan op jouw route!
  2. Lege terugrit? Meld dit aan CBM-vrachtloket: deze gaat op zoek naar een lading voor de terugrit. Natuurlijk gaat het om een lading die de vrachtwagen gebruiksklaar laat voor het vervoer van meubelen eenmaal aangekomen bij het eigen bedrijf.
  3. Heb je internationale vracht en is je eigen container niet volledig gevuld? Ook dan kan het loket oplossing bieden.

Professionals
Het loket wordt bemand door ervaren bevrachters en zij stellen alles in het werk om aan je logistieke wensen tegemoet te komen. Het vrachtloket zet de vraag uit bij gerenommeerde vervoerders om zo de beste deal te vinden. Bovendien kan het vrachtloket ook de volledige afhandeling verzorgen. Denk dan vooral aan zaken als incidentele en “lastige” ritten in binnen- en buitenland, containers vanuit AziĆ«, spoedzendingen wereldwijd en luchtvrachten.

Logistiekbureau Greenway
De operationele kant van het CBM Vrachtloket wordt uitgevoerd door partnerbedrijf Greenway, een supply chain regisseur, die eenzelfde service ook in enkele andere branches verzorgt. Het vrachtloket is op alle werkdagen bereikbaar en zorgt voor een zeer vlotte en onberispelijke afhandeling van je vragen. Bel 033 870 02 05 of stuur een mail via cbm@vrachtloket.nl.

Meer informatie kun je vinden op de pagina ‘Logistiek‘.

Artikel binnenwerk over de samenwerking van Greenway met CBM.

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij