WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Wil jij ook besparen op je zakelijke internet en telefonie? Als lid van CBM krijg je kortingen op jouw telecom en internet via onze telecompartner sTN. De adviseurs van sTN staan klaar voor al je vragen over mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. sTN is niet afhankelijk van één telecomprovider en zoekt altijd de beste aanbieding zodat je nooit teveel betaalt. 

Jouw voordeel

  • Eén aanspreekpunt voor al je telecomzaken
  • Onafhankelijk en betrouwbaar advies
  • Extra lage prijzen door collectieve inkoop
    • Tot 25% korting op zakelijk mobiele telefonie van KPN, Odido, of Vodafone
    • Minimaal 15% korting op VoIP telefonie
    • Minimaal 10% korting op internet

Direct weten of je kunt besparen?
Niet vergeten: Jouw telefonie, belangrijker dan je denkt
sTN kan je telefonie onder de loep nemen, zowel vast als mobiel. Want hoe wil jij bereikbaar zijn voor je klanten? Ze bekijken niet alleen of alles efficiënt en slim is ingericht, maar ook de kosten en tarieven. Geheel vrijblijvend! Dien je rekening in en onze adviseurs nemen hem om de loep, uiteraard geheel vrijblijvend.

Dien je rekening in
Of neem contact op via e-mail of 0348-495051.

Cruciaal voor ondernemers
Een goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor jou als ondernemer, nu en in de toekomst. Dat geldt ook voor je internetverbinding. Helemaal vanwege het snel groeiend aantal online diensten waar je gebruik van maakt. Internet en telefonie moeten snel, betrouwbaar én veilig zijn.

sTN denkt met je mee
Met al die providers en abonnementen kan de telecommarkt erg onoverzichtelijk zijn. sTN snapt dat je geen uren wilt zoeken naar de beste partij en behoefte hebt aan betrouwbaar advies en goede oplossingen met ledenvoordeel. Daarvoor ben je bij sTN aan het juiste adres.

 

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij