WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Wil jij ook besparen op je zakelijke internet en telefonie? Als lid van CBM krijg je kortingen op jouw telecom en internet via onze telecompartner sTN. De adviseurs van sTN staan klaar voor al je vragen over mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. sTN is niet afhankelijk van één telecomprovider en zoekt altijd de beste aanbieding zodat je nooit teveel betaalt. 

Jouw voordeel

  • Eén aanspreekpunt voor al je telecomzaken
  • Onafhankelijk en betrouwbaar advies
  • Extra lage prijzen door collectieve inkoop
    • Tot 25% korting op zakelijk mobiele telefonie van KPN, T-Mobile of Vodafone
    • Minimaal 15% korting op VoIP telefonie
    • Minimaal 10% korting op internet

Cruciaal voor ondernemers
Een goede telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor jou als ondernemer, nu en in de toekomst. Dat geldt ook voor je internetverbinding. Helemaal vanwege het snel groeiend aantal online diensten waar je gebruik van maakt. Internet en telefonie moeten snel, betrouwbaar én veilig zijn.

sTN denkt met je mee
Met al die providers en abonnementen kan de telecommarkt erg onoverzichtelijk zijn. sTN snapt dat je geen uren wilt zoeken naar de beste partij en behoefte hebt aan betrouwbaar advies en goede oplossingen met ledenvoordeel. Daarvoor ben je bij sTN aan het juiste adres.

 

Direct weten of je kunt besparen?
Vergelijk dan nu gratis je huidige internet –of telefonie rekening met dat van andere aanbieders.
Dien je rekening in via onze tool en sTN komt met een advies op maat, uiteraard geheel vrijblijvend. Zij helpen om te kijken welke abonnementen het beste bij jouw bedrijf en situatie past.

Dien je rekening in

Of neem contact op via e-mail of 0348-495051.

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij