WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Graag wil je personeelsleden goede arbeidsvoorwaarden bieden. Primair is dit geregeld in de cao voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven. Het is echter van steeds groter belang om ook de aanvullende arbeidsvoorwaarden op een hoger niveau te brengen. Op dit punt heeft CBM met Centraal Beheer Achmea afspraken gemaakt over een pakket van Personeelsvoorzieningen.

Voordelen
Met dit pakket bied je je personeelsleden een compleet pakket verzekeringen, je kunt er zelf ook gebruik van maken. Door deze collectiviteit kan Centraal Beheer flinke kortingen op de premie geven.

CBM heeft met Centraal Beheer Achmea overleg gevoerd over de voorwaarden en kortingen. De belangrijkste CBM-kortingen zijn:

  • 10% korting op de autoverzekering;
  • 8% korting op woonverzekeringen;
  • 5% korting op een reisverzekering.

Daarnaast kunnen werknemers gebruik maken van een aantal interessante aanbiedingen. Lees ook deze Kortingsflyer eens.

Hoe werkt het?
Als lid van CBM bepaal je zelf of je de Personeelsvoorzieningen aan personeelsleden wilt aanbieden. Je kunt deze link op je intranet plaatsen of aan je medewerkers mailen. Vragen kun je stellen aan Centraal beheer op 055-5798177 of mail naar personeelsvoorzieningen@centraalbeheer.nl

Je kunt ook altijd even contact opnemen met Kees Zwetsloot van CBM. 

Personeelsvoorzieningen is een onderdeel van Open
Open helpt bij arbeidsmarktvraagstukken met thema’s zoals flexibilisering, inzetbaarheid en talentmanagement. Kijk voor meer informatie op het kennisplatform .

Commissie van toezicht
CBM heeft met Centraal Beheer Achmea periodiek overleg in een commissie van toezicht. Hier wordt de naleving van de brancheovereenkomst bewaakt. Verder is dit een platform voor productontwikkeling en wordt door ons getoetst of de producten marktconform blijven. Zodoende wordt Centraal Beheer Achmea continu scherp gehouden.

Indien je vragen niet naar tevredenheid worden beantwoord of de dienstverlening niet naar tevredenheid wordt verricht, maak je klacht kenbaar bij Kees Zwetsloot. CBM zal dan via de Commissie van Toezicht deze zaken aan de orde stellen.

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiƫn, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij