WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM heeft afspraken gemaakt met het Duitse advocatenkantoor ‘Anwaltskanzlei Strick’ te Kleve. CBM-leden krijgen 10% korting op de reguliere uurtarieven.

Profiel
Anwaltskanzlei Strick is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van het Nederlands/Duitse recht. Alle advocaten zijn tweetalig, evenals een groot deel van de medewerkers. Cliënten van Strick hebben derhalve de mogelijkheid onderwerpen in hun eigen taal te bespreken, terwijl hun advocaten de Duitse wetgeving in het Nederlands uitleggen. De juristen van Strick hebben economisch en commercieel inzicht. Als juridisch adviseurs zijn zij zich goed bewust van het belang van de ondernemer. Een belangrijke filosofie van het kantoor is dat een gedegen advies in een vroegtijdig stadium bijna alle hindernissen kan voorkomen.

Expertise
De expertise van Anwaltskanzlei Strick heeft zich ontwikkeld op de gebieden waarop exporterende Nederlandse ondernemers advies wensen:

  • oprichten van vennootschappen;
  • sluiten van overeenkomsten, zoals agentuur- en distributieovereenkomsten, het opstellen van algemene voorwaarden en contracten;
  • bouw- en architectenrecht;
  • intellectueel eigendom en merkenrecht;
  • incasso- en kredietmanagement;
  • belastingrecht.

Contactinformatie
Anwaltskanzlei Strick
Siemensstr. 31 – 47533 Kleve
T 00 49 (0)2821 72220
F 00 49 (0)2821 722244
E kanzlei@strick.de
I www.strick.de

Adviseurs

Dick Roodenrijs
Juridische zaken, pensioen en arbeidsvoorwaarden.
  023 515 88 00
mail mij