WORD LID BEL ONS MAIL ONS

​De beste telecom regel je natuurlijk met ledenvoordeel. CBM-leden profiteren van aantrekkelijk voordeel op de zakelijke telefonie via de stichting telecom- en internetgebruikers Nederland (sTN). sTN levert al bijna 25 jaar telecommunicatie aan leden van de brancheorganisaties. Vanuit het collectief ontvang je korting op  de mobiele, vaste en internetdiensten van de beste providers van Nederland: KPN, T-Mobile en Vodafone.

Mobiele telefonie  

sTN kijkt graag met je mee welke provider en welk abonnement het beste past bij jouw wensen en gebruik. We bieden extra voordelige abonnementen voor zelfstandigen en flexibele abonnementen voor klein- en grootzakelijk gebruik.

SIM ONLY

Een Sim Only abonnement is de beste keuze om de maandelijkse telefoonkosten laag te houden. Je betaalt alleen voor het maandelijks gebruik van de bel- en internetbundel. Bovendien rekent sTN geen overstap- en aansluitkosten en is tussentijds overstappen vaak mogelijk. ZZP’ers kunnen direct de Sim Only abonnementen van KPN en T-Mobile op de website afsluiten.

Abonnement met telefoon

Toe aan een nieuwe smartphone? Alle mobiele telefonie abonnementen zijn ook af te sluiten inclusief telefoon waarbij je de keuze hebt om de telefoon maandelijks af te betalen of deze met korting eenmalig afrekent.

Voordelen

  • Minimaal 25% korting op de diensten van KPN;
  • Minimaal 5% korting op de diensten van T-Mobile;
  • Minimaal 10% korting op de diensten van Vodafone.

Vaste telefonie

Met vaste telefonie van sTN bel je over het internet via het betrouwbare netwerk van KPN. Dit wordt ook wel Voice over IP (afgekort VoIP) genoemd. Je kunt ervoor kiezen om te betalen naar gebruik of onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand.

VASTE TELEFONIE IN HET KORT

sTN biedt drie verschillende vaste telefoniepakketten. Het basispakket is het beste pakket als je over een telefooncentrale op locatie beschikt, die je graag wilt behouden. Het plus- en premiumpakket zijn geschikt voor telefonie in een online omgeving; de fysieke telefooncentrale verdwijnt.

WAAROM VOIP?

  • Voor 1 tot 150 medewerkers;
  • Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand of betaal per minuut;
  • Eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen.

VOORDELEN

  • 15% goedkoper dan KPN EEN;
  • Vanaf € 53,50 per maand voor een complete werkomgeving;
  • Flexibiliteit: bepaal hoe en wanneer je bereikbaar bent.

Meer weten?

De adviseurs van sTN helpen je graag verder in een telefonisch gesprek. Op de website kun je een belafspraak maken en dan belt één van de adviseurs je op de afspraak terug. Je kunt uiteraard ook zelf contact opnemen via telefoonnummer: 0348 49 50 51 of per e-mail op helpdesk@stn.nl

 

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij