WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Iedereen voelt zich graag zo prettig mogelijk. Thuis, maar ook op het werk. Tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om vitaal en inzetbaar te blijven in een tijd waarin steeds meer van u wordt verwacht. Het is daarom van belang dat u als werkgever aandacht heeft voor vitaliteit op de werkvloer.

Samenwerking
CBM heeft met Zilveren Kruis en Vanbreda Risk & Benefits afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering en gezondheidsoplossingen. Deze samenwerking biedt passende oplossingen en advies, en draagt bij aan het verbeteren van de vitaliteit van uw medewerkers en dus ook van uw organisatie. 

Voordelen voor medewerkers:

 • 5% branchekorting op de basisverzekering.
 • 15% branchekorting op de aanvullende verzekeringen.
 • Eenvoudig declareren (binnen drie dagen uitbetaald) met de Zilveren Kruis app
 • Is de wachtlijst voor uw behandeling lang? Zorgcoaches helpen u zoeken naar een andere behandelaar waar u sneller terecht kunt. Of geven u advies over uw zorgbehandeling.
 • Veel zaken online regelen via Mijn Zilveren Kruis en Zorgverkenner (Wat krijg ik vergoed? Wat betaal ik zelf?)
 • Het verplicht eigen risico blijft in 2021 €385,-
 • Mogelijkheid gespreide betaling verplichte eigen risico.
 • Op vakantie stelt u uw gezondheidsvraag gemakkelijk via App de Vakantiedokter. Binnen 25 minuten krijgt u van een Nederlands sprekende arts via de chat een antwoord.
 • En wilt u zelf aan de slag met uw gezondheid. Actify is de coach die u helpt stap voor stap gezonder te leven
 • Toegang tot de online zelfhulp van Stichting mirro bij een aanvullende verzekering, want mentale gezondheid is net zo belangrijk als fysieke.

Voordelen voor werkgevers:

 • Financieel voordeel bij het afsluiten van de collectieve zorgverzekering.
 • Branchekorting op de premie van de basisverzekering en op aanvullende verzekeringen.
 • Present! Light; 15 gezondheidsoplossingen met kortingen tot 10%.
 • Een collectief contract afsluiten kost niets en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden. Nog geen collectief contract als werkgever? Op zk.nl/cbm bereken je je premie en stap je eenvoudig over. Neem bij overige vragen contact op met CBM via Kees Zwetsloot.

Gezond Ondernemen
Zilveren Kruis helpt u met Gezond Ondernemen. Een totaal aanpak op maat. Het gaat om ondersteuning bij het gezond houden van uw medewerkers, het snel en effectief re-integreren bij verzuim, tot het verzekeren van financiële risico’s bij langdurig zieke medewerkers. Waarbij de verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Innovatie samen met werkgevers
Samen met werkgevers werkt Zilveren Kruis aan innovatie. Hierdoor heeft u toegang tot vernieuwende oplossingen. Zo biedt Zilveren Kruis bijvoorbeeld een slimme sensor aan, die mensen met slaapapneu sneller van hun slaapproblemen afhelpt. Maar ook snel toegang tot een psycholoog met GGZ Online. 

Meer informatie
Ondersteuning nodig om medewerkers te informeren over alle voordelen of heb je aanvullende vragen? Bel dan met Zilveren Kruis op (071) 364 19 20 op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur. Of mail naar zakelijk@zilverenkruis.nl.

Vanbreda Risk & Benefits is al vele jaren partner van CBM. CBM-leden en hun medewerkers kunnen ook via hen profiteren van de branchespecifieke kortingen zoals deze met Zilveren Kruis zijn afgesproken. Je bereikt Vanbreda Risk & Benefits op (088) 126 92 86 of via cbm@vanbredanl.com

Bijlagen:
Premietabel 2021 – Koninklijke CBM
Belangrijkste wijzigingen 2021
Vergoedingenwijzer 2021
Extra vergoedingen2021 (collectief)
Voorwaarden basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen 2021

Premietabel 2020 – Koninklijke CBM
Voorwaarden basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen 2020

Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige verzekering voor je op als je je uiterlijk 31 december 2020 aanmeldt. Dat kan via de Keuzehulp die je helpt bij het kiezen van een zorgverzekering die passend is of via zilverenkruis.nl/contact als je liever persoonlijk contact hebt. 

 

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij