WORD LID BEL ONS MAIL ONS

RET Interieur

Partner & toeleverancier Interieurbouw
Met een compleet productaanbod is RET Interieur – onderdeel van het ruim 100 jarige RET Bouwproducten – dé partner en toeleverancier van interieur bouwend Nederland. Een grote mate van betrokkenheid en het snel en kort schakelen met haar klanten, daar gaat het RET Interieur team voor. Het assortiment biedt de exclusiviteit van (nieuwe) Europees gerenommeerde merken decoratief plaatmateriaal en noviteiten op het gebied van (kant en klare) wandbekleding. Dit in combinatie met bijpassend kantenband en een zeer breed én diep assortiment basismateriaal.

MERKEN
O.a. Kronospan (HPL en gemelamineerd plaatmateriaal) , SKIN (HPL en gemelamineerd plaatmateriaal), Valchromat (gekleurd MDF), OSB Color (gekleurd OSB), Krion by Porcelanosa (Solid Surface) en Hranipex (kantenband)

24-UURS LEVERING
Het voorraad programma decoratief plaatmateriaal van RET Interieur wordt vanuit het centrale magazijn in Utrecht binnen 24 uur geleverd. Projectdecoren op bestelling zijn ook snel leverbaar.

SHAPES. INTERIEURS VORMEN
RET Interieur is één van de initiatiefnemers van de nieuwe materialenbron voor interieurprofessionals: Shapes. Shapes brengt PLAFONDS, WANDEN, VLOEREN en PLAATMATERIAAL samen. Met méér dan 20 internationale merken, onafhankelijke leveranciers en bijzondere productiebedrijven onder één ‘dak’. In de vorm van het Shapes Experience Center, Shapes Online en het Shapes Orakel. Meer informatie: www.shapes.nl

RET Interieur
Contactpersoon:
John Bockmeulen

Bezoekadres:
Cartesiusweg 127a
3534 BC Utrecht
E. info@ret-interieur.nl
T. 030-2455555
W. www.ret-interieur.nl