WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Proteus – ECI Software Solutions

Proteus Systems ontwikkelt en implementeert al ruim 25 jaar branche-specifieke ERP bedrijfssoftware die de primaire bedrijfsprocessen van onze klanten ondersteunt. De branches waarin wij actief zijn: interieurbouw, keuken- en meubelindustrie, scheepsbetimmering, standbouw, afbouw en toeleveranciers. Onze software is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de interieurbouw branche. Tevens is Proteus dealer van imos 3D CAD/CAM/NET en Alphacam.

Volledige automatisering
Door de combinatie en integratie van deze softwaresystemen is Proteus Systems in staat om uw bedrijf volledig te automatiseren. Door onze specialisatie in uw branche bent u er zeker van dat onze oplossingen precies aansluiten bij uw dagelijkse praktijk.

Voor iedere organisatie
Wilt u efficiƫnter en flexibeler werken, meer inzicht en een betere aansluiting van uw bedrijfsprocessen? Dan biedt onze software u daar de mogelijkheden toe. Wij automatiseren zowel middelgrote als kleine bedrijven, van kantoor tot productie, gedeeltelijk of geheel. Doordat onze software modulair is opgebouwd en naadloos te integreren is met andere softwaresystemen, is er voor iedere organisatie een passende oplossing.

Proteus – ECI Software Solutions
Contactpersoon:
Henk van Heuveln

Bezoekadres:
Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg
E. hvanheuveln@ecisolutions.com
T. 0418-655200
W. www.proteus.nl