WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Häfele Nederland

Häfele – Turning challenges into solutions

Häfele Nederland B.V. is onderdeel van de Häfele-Group, een in 1923 opgericht Duits familiebedrijf, dat zich heeft ontwikkeld tot een van de marktleiders wereldwijd op het gebied van meubel- en bouwbeslag. Wereldwijd staan we voor je klaar met bijna 8.000 medewerkers in meer dan 150 landen en 38 dochterondernemingen.
Häfele Nederland B.V., gevestigd in Apeldoorn, richt zich op de Nederlandse markt en bedient de interieurbouw, de meubelindustrie, de bouw, de handel en de hospitality branche.

One-stop-shop
Als producent (vijf eigen productielocaties) en distributeur van de meest gebruikte merken in meubel- en bouwbeslag, kunnen we vanuit onze expertise en ons brede productassortiment merk-neutraal adviseren bij het vinden van het juiste product voor elke specifieke uitdaging. Onze R&D-afdeling zorgt ervoor dat ons assortiment klaar is voor de toekomst qua ‘smart technology’, duurzaamheid en andere belangrijke eisen die nu of in de toekomst op de markt afkomen.

Persoonlijke ondersteuning in elke fase
Van concept tot oplevering, Häfele biedt advies en expertise in alle fases van een project. Met onze kennis, configuratietools en snelle service, kies je eenvoudig de juiste producten, passend bij je budget en bespaar je tijd, kosten en mankracht. Naast onze persoonlijke ondersteuning vind je in onze webshop, www.hafele.nl, 24/7 alle informatie die je nodig hebt, als handleidingen, CAD/CAM- tekeningen en configuratoren.

Meer dan 150.000 artikelen
Häfele biedt slimme oplossingen voor elke ruimte en elke uitdaging en streeft daarbij naar ‘meer woongenot per m2‘. Innovatieve producten en intelligente technologieën van ‘Duitse kwaliteit’, waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

  • Meubel- en bouwbeslag voor oneindig veel toepassingen
  • Loox: innovatieve LED-meubelverlichting: plug & play met heldere kleurcodering voor een probleemloze installatie
  • Intelligent, elektronisch toegangssysteem Dialock (ook via smartphone te bedienen)
  • Ruimtebesparende accessoires voor meubelinrichting
  • Hospitality items als intelligente spiegel, minibar, kluisjes, etc.
  • Ons complete assortiment vind je in ‘De Grote Häfele
Häfele Nederland
Contactpersoon:
Marieke de Jong

Bezoekadres:
Tweelingenlaan 46
7324 AN Apeldoorn
E. marieke.dejong@hafele.nl
T. 055-5384600
W. www.hafele.nl/nl/