WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Finsa

FINSA is de oudste MDF- en spaanplaatfabrikant op het Iberisch Schiereiland. De firma werd in 1931 opgericht, begon als kleine zagerij en is sindsdien steeds blijven groeien. Momenteel beschikt FINSA over 12 productielocaties, waar een breed spectrum aan houtproducten wordt vervaardigd.

De laatste jaren hebben wij veel geld gestoken in de modernisering van de productiefaciliteiten en in de verdere ontwikkeling van onze producten, zoals spaanplaat, SuperPan en MDF, decorplaten, gefineerde platen, maar ook profielen, keukenelementen, meubelelementen, laminaatvloeren en nog veel meer.

Tegenwoordig is FINSA wereldwijd een referentie in de branche en in Europa bekend als dé fabrikant van MDF-specialiteiten. FINSA beschikt over twaalf productievestigingen in Spanje, Portugal en Frankrijk. Bovendien hebben we een distributienetwerk met zeventien eigen verkoopkantoren. We zetten in op een duurzame groei met één doel voor ogen: dichtbij onze klanten zijn om de beste service te kunnen bieden.

Al sinds 1980 heeft FINSA een verkoopkantoor in Nederland. FINSA BV in Vlissingen is verantwoordelijk voor de verkoop van alle FINSA-producten in de Benelux-landen, Duitsland en Oostenrijk. Momenteel bestaat ons team in Vlissingen uit negentien personen, waarvan de meesten al vele jaren ervaring hebben in het bedrijf. Het magazijn van FINSA BV heeft een perfecte ligging, direct aan de kade van de diepzeehaven van Vlissingen. Hierdoor kunnen wij tegen een lage kostprijs en duurzame manier goederen uit onze productiecentra in Spanje laten overkomen. Het circa 12.000 vierkante meter grote overdekte oppervlak wordt gebruikt om een voorraad aan te houden van waaruit wij een bijzonder omvangrijk assortiment plaatmateriaal vanaf één plaat naar de Benelux-landen kunnen uitleveren.

Finsa
Contactpersoon:
Lindy Harte

Bezoekadres:
Westerhavenweg 12
4382 NM Vlissingen
E. l.harte@finsa.com
T. 0683947213
W. www.finsa.com