WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Draka Interfoam bv

Sinds 1985 is Draka Interfoam onderdeel van The Vita Group, Europees leider op het gebied van polymeer technologie. The Vita Group heeft vestigingen in 21 landen waar meer dan 8.000 mensen werkzaam zijn. Binnen Europa zijn er Vita bedrijven in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Italië, Polen, Litouwen, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Roemenië en Bulgarije. Voor meer informatie bezoek The Vita Group.

Ontwikkeling van nieuwe schuimen
Bij Draka Interfoam leveren wij kwalitatief hoogwaardige schuimen waarbij service een belangrijk onderdeel uitmaakt van het leveringspakket. Vanuit onze jarenlange expertise werken wij graag langdurig samen met onze opdrachtgevers waarbij wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Schuim op maat gemaakt
Daar waar uw wensen buiten de specificaties van onze kwaliteiten vallen, wordt door onze R&D-afdeling ook schuim op maat ontwikkeld. Wij verzorgen hierbij de chemische engineering, de productie, het testen en de certificering. Kortom wij ontwikkelen schuimproducten die volledig zijn afgestemd op uw behoeftes.

Belangrijke focuspunten in de ontwikkeling zijn; duurzaamheid, constante kwaliteit, blokgeometrie, blokgewicht en schuim toleranties.

Confectioneren
Naast de productie en levering van een grote diversiteit aan comfortschuimen verzorgen wij ook de confectionering van schuimen en verzorgen wij zelfs de complete samenstelling van eindproducten zoals matrassen. De schuimsamenstelling vindt volgens uw specificaties plaats waarbij wij u graag adviseren zodat het meest optimale product tegen de laagste kosten ontstaat.

Voor matrassen kunnen wij de volledige productie, verpakking en verzending verzorgen, waarbij uw orders van klanten direct vanuit ons systeem onder uw merknaam worden verzonden.

Draka Interfoam bv
Contactpersoon:
L. de Vries

Bezoekadres:
Van Den Endelaan 15
2182 ES Hillegom
E. info@drakainterfoam.com
T. 0252 578 888
W. www.drakainterfoam.com/nl/