WORD LID BEL ONS MAIL ONS

DecoLegno BV

Wij zijn DecoLegno, jouw partner in maatwerk interieuroplossingen. Wij zijn leverancier van de merken Cleaf, Durasein® en HPL Specials.

Met de Cleaf collectie bieden wij een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- of meubelontwerp. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om natuurgetrouwe decors én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De decorvarianten hebben een hoge designwaarde en haken in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur.

Ontdek ook de veelzijdige collectie solid surface van Durasein®. Creativiteit is de drijvende kracht achter dit duurzame materiaal, dat bestaat uit natuurlijke mineralen en pigmenten die gebonden zijn met een hoogwaardige acrylhars. Originele ontwerpen, organische vormen, een naadloze verwerking, alles is mogelijk. Naast de hoge designwaarde van de collectie, is solid surface makkelijk te reinigen, veilig en krasbestendig.

HPL Specials is een unieke collectie HPL-plaatmateriaal met spraakmakende decors. Het oppervlak is onder hoge druk geperst en daardoor kras- en slijtvast. Het materiaal verkleurt niet en de platen zijn geschikt voor horizontale en verticale toepassingen. Hiernaast hebben we een AFX-lijn met plaatmateriaal dat anti-vingerafdruk eigenschappen bevat.

Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL en solid surface.