WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De Groot Bewerkingsmachines

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor massief hout, plaatmateriaal, kunststoffen, composieten en schuimen. Wij leveren nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines, onderdelen en een uitgebreid servicepakket. Voor elk soort machine en elke branche hebben wij productspecialisten in huis die je vanuit hun jarenlange ervaring kunnen helpen een juiste keuze te maken.

Wanneer je voor De Groot kiest, kies je voor een duurzame samenwerking. Je krijgt alleen machines aangeboden van Europese topfabricaten, zoals Altendorf, Biesse en Weinig. De machines passen helemaal bij jouw productieproces, want hier hebben we samen met jou uitgebreid naar gekeken. Zo geven wij je de juiste basis om optimaal rendement te behalen.

Een duurzame relatie begint uiteraard met een eerste kennismaking. Je bent van harte welkom in onze showroom in Rosmalen. Hier vind je meer dan 400 machines opgesteld staan en veel hiervan zijn aangesloten op stroom en afzuiging. Dit maakt het mogelijk interactieve demonstraties te verzorgen, afgestemd op jouw wensen. Alleen zo kun jij de juiste keuze maken.

Kortom, hout, plaat of kunststof bewerken? Je maakt het met De Groot!

De Groot Bewerkingsmachines
Contactpersoon:
R. de Vries

Bezoekadres:
Vinkenveld 3
5249 JN ROSMALEN
E. info@degroot.nl
T. 073 547 13 00
W. www.degroot.nl/