WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De Groot Bewerkingsmachines

De Groot, leverancier van een totaalpakket voor elke hout-, kunststof of aluminiumbewerker. De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout, kunststof en aluminium. Het familiebedrijf levert al sinds 1978 nieuwe en gebruikte machines, onderdelen en een uitgebreid servicepakket. Voor elke branche zijn experts in huis die hun markt volledig in beeld hebben en andere branches kunnen inspireren met kennis en creatieve inzichten.

Het brede assortiment omvat zowel nieuwe als gebruikte machines van verschillende merken, w.o. Altendorf, Biesse en Weinig – van standaardmachines tot computergestuurde machines en zelfs volledig geautomatiseerde machinestraten. Gebruikte machines worden voor de verkoop volledig technisch up-to-date gemaakt door de revisiedienst. De machines staan demonstratieklaar opgesteld in 16.000 m2 showroom.
Vanuit het onderdelenmagazijn levert De Groot handgereedschappen en een zeer breed assortiment onderdelen, slijtagedelen, verbruiksartikelen en handige hulpmiddelen van nagenoeg alle merken. Tot slot kunt u bij De Groot terecht voor service in de breedste zin van het woord. Of het gaat om de revisie van machines, het verhelpen van storingen in Nederland en Belgiƫ, transport of verhuizingen, teleservice door onze helpdesk, keuringen of scholing: De Groot staat voor u klaar.

De Groot Bewerkingsmachines
Contactpersoon:
Frank Meenderink

Bezoekadres:
Vinkenveld 3
5249 JN ROSMALEN
E. info@degroot.nl
T. 073 547 13 00
W. www.degroot.nl/