WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Bijlard International

Bijlard, a bond you can trust! Sinds 1956 ontwikkelt, produceert en verdeelt Bijlard International lijmen en kitten voor de professionele markt.Bijlard heeft in al die jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd en veel klanten van het eerste uur gebruiken tot op de dag van vandaag tot volle tevredenheid onze producten.

Wij produceren en leveren lijmen die afgestemd zijn op de wensen van de klant. Ons eigen laboratorium staat garant voor de constante kwaliteit en ontwikkeling van nieuwe en nog betere producten. Ons assortiment bevat milieuvriendelijke, ongevulde, aromaat-vrije en gebruiksvriendelijke lijmen en kitten van uitzonderlijke kwaliteit.

Onze producten vinden hun weg naar de houtverwerkende industrie, interieurbouw en vloerbranche. Met gratis advies op de werkvloer en mogelijkheden om productieprocessen goedkoper en/of efficiënter te laten verlopen is Bijlard méér dan een leverancier: wij zijn uw partner!

Klantgerichtheid, snelle levering en een uitstekende service zijn naast de kwaliteits- en milieueisen de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.

Bijlard International
Contactpersoon:
Ted Engelen

Bezoekadres:
Platinastraat 141
2718 SR ZOETERMEER
E. ted@bijlard.com
T. 079-3437538
W. www.bijlard.com