WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Baars & Bloemhoff

Baars & Bloemhoff is een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest, introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer en meubelmaker.

We worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes. Daarom speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

Met een eigen voorraad van ruim 150.000 platen kunnen ruim 100 voetbalvelden in zijn geheel worden bedekt. Met meer dan 1.000 leveringen per week worden al deze talrijke verschillende interieurmaterialen door heel Nederland verspreid en vinden ze hun nieuwe thuis in de mooiste interieurprojecten waarmee je dagelijks in aanraking komt

Baars & Bloemhoff
Contactpersoon:
John Faas

Bezoekadres:
Laagraven 44
3439 LK NIEUWEGEIN
E. Jfaas@baars-bloemhoff.nl
T. 030-2882134
W. www.baars-bloemhoff.nl