WORD LID BEL ONS MAIL ONS

FINSA bv

FINSA is een pionier op het gebied van de fabricage van spaanplaat en MDF op het Iberisch schiereiland. In 1931 begon FINSA met de industriële activiteiten in een zagerij in Portanxil (Ames). Een aantal jaar later, in 1937, gaf Manuel García Cambón het bedrijf vorm en in 1946 kreeg het bedrijf de naam FINANCIERA MADERERA S.A.

Reeds vanaf het begin waren we ons bewust van de verantwoordelijkheid die we op ons namen, omdat hout ons basismateriaal is voor het ontwikkelen van oplossingen. We leerden van het materiaal en we hebben vele van de goede eigenschappen ervan in onze organisatie opgenomen: de veelzijdigheid, betrouwbaarheid, de persoonlijke betrokkenheid, het comfort en de warmte die het de samenleving biedt. Door het volgen van deze weg is ons uitgebreide verkoopassortiment vandaag de dag alomtegenwoordig in het dagelijks leven van mensen, en maakt het deel uit van hun meest gewaardeerde omgeving.

We verliezen nooit uit het oog waar we vandaan komen en we houden bij onze groei altijd rekening met de duurzaamheid van de onderneming en van onze grondstoffen. Deze houding heeft ervoor gezorgd dat FINSA het respect heeft verdiend van de belangrijkste markten en van de samenleving waar zij haar activiteiten uitoefent.
Ons uitgebreide productassortiment omvat: houten bladen, spaanplaat, superPan-platen, MDF-platen, met melamine gecoate platen, met houtfineer veredelde platen, fineer, laminaatvloeren, onderdelen voor meubels, lijmen en daar komt elke dag weer wat bij.

Neem contact met ons op om meer over onze producten en processen te weten te komen.

FINSA bv
Contactpersoon:
W.A. Wondergem

Bezoekadres:
Westerhavenweg 12
4382 NM Vlissingen
E. holland@finsa.es
T. 0118 471 222
W. www.finsa.com/