WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Promotiemateriaal ‘Schaven aan jouw toekomst’

Rond de jaarwisseling is de website schavenaanjouwtoekomst.nl live gegaan. Hier kunnen werknemers informatie vinden over hoe je gezond en met plezier kunt werken in de meubelindustrie en interieurbouw. De website biedt, naast praktische tips, een schat aan informatie over gezondheid, vakkennis, arbeidsomstandigheden, geldzaken, de cao en een catalogus met nu al 444 (!) online en gratis te volgen cursussen.

Bewustwordingscampagne
Bewustwording is een eerste stap in veranderen; ook bij dit onderwerp. Om bij iedereen onder de aandacht te brengen hoe belangrijk het is om gezond, veilig en met plezier aan het werk te blijven en hoe je dat kunt doen, sturen we naar alle werkgevers in de branche promotiemateriaal om op te hangen of voor op tafel in de kantine. Hiermee worden de website en de mogelijkheden onder de aandacht gebracht. Ook willen we je vragen de bewustwordingscampagne op Facebook te liken en bij je werknemers te benadrukken. Hier zijn leuke acties te vinden, waarmee bijvoorbeeld 10 weekendjes weg gewonnen kunnen worden.

Adviseurs
De informatie op de website en Facebook is gericht op de werknemers, maar als werkgever heb je er uiteraard ook belang bij dat je werknemers inzetbaar zijn en blijven.
Onze adviseurs helpen je graag op weg met de onderwerpen rondom duurzame inzetbaarheid om te kijken hoe je als bedrijf hier mee om kan gaan.

Een afspraak maken kan door te bellen met 023 515 8880 of een bericht te sturen naar info@schavenaanjouwtoekomst.nl. Zij helpen je niet alleen graag met al jouw vragen, maar ook voor vragen van werknemers kun je bij hen terecht.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 52
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 45
mail mij