WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Beveilig jouw bedrijfsnetwerk tegen internetcriminelen

Cybercriminaliteit stijgt hard, jaarlijks is er voor ruim 8,8 miljard euro aan economische schade door cybercriminaliteit. Uit onderzoek van de Haagse Hogeschool in het MKB blijkt dat 20% van de bedrijven slachtoffer zijn geworden van cybercrime. Onderzoek van McAfee toonde eerder aan dat 39% van de bedrijven in het MKB geen beveiligingsplan heeft.

Beschik jij wel over een veiligheidsplan maar ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen? De Cyber Risico Scan checkt jouw bedrijfsnetwerk en website op duizenden kwetsbaarheden. Met het rapport kun jij en/of je IT-leverancier eenvoudig aan de slag om jouw website veiliger te maken. Heb je nog geen idee wat cybercriminaliteit kan doen met jouw organisatie, word geen slapende ondernemer en onderneem actie. De Cyber Risico Scan is zo opgezet dat het ook voor niet-technici leesbaar, vertaalbaar en toepasbaar is. Met de tips en tricks kun je aan de slag om jouw kwetsbaarheid tot het minimum te beperken. Voorkom dat kwaadwillenden jouw bedrijfsdata gijzelen en jij opdraait voor de gevolgen van een data-lek. Schrijf je in en laat de Cyber Risico Scan uitvoeren, nu gratis t.w.v. €300,-.

Deze technische scan wordt je tijdelijk kosteloos aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW. Gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Doe de gratis scan.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij