WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Samenwerkingsverband: beroepenbeurs en open dagen

In de maand januari heeft het Samenwerkingsverband deelgenomen aan een aantal wervingsactiviteiten. Op 23 januari jl. was het SWV aanwezig tijdens de beroepenbeurs voor VMBO studenten van het Noordik College bij de BOVO in Vroomshoop. Hier konden tweede- en derdejaars VMBO leerlingen door middel van kleine workshops, kennis maken met een beroep en bijbehorende vakopleiding.


Beroepenbeurs BOVO Vroomshoop

Open dagen
Op 24 en 25 januari werden zowel op het ROC van Twente in Hengelo, als op het Deltion College in Zwolle, de jaarlijkse open dagen gehouden. Omdat onze coördinator niet op beide plaatsen gelijktijdig aanwezig kon zijn is het dankzij de hulp van meerdere lid-bedrijven toch gelukt op beide locaties met twee personen aanwezig te zijn om toekomstige leerlingen en hun ouders van informatie te voorzien en hen te enthousiasmeren voor het mooie vak van meubelmaker. De eerste aanmeldingen voor het nieuwe schooljaar komen inmiddels al binnen.

Jan-Henk Valk (Valk Interieurbouw), Rianne Arts-Ramerman (Plastiform), Peter en Marcel Brok (Brok Interieurbouw) en Hans Stenvert (Harmeling Interieurs): bedankt voor jullie hulp en inzet!


Open Dagen ROC van Twente Hengelo


Open Dagen Deltion College Zwolle

 

Bekijk de 10 voordelen van het Samenwerkingsverband

SWV-Nieuwsbrief
In de kwartaal nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband houden we je op de hoogte van het belangrijkste landelijke en regionale nieuws over het opleiden van jonge vakmensen.

inschrijven nieuwsbrief  

 

 

Adviseurs

Angela Karsoredjo-van Houten
adviseur vakopleiding en scholing
  023-5158834
mail mij