WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Save the date! Bijeenkomst ‘Bewust met hout’

Ieder jaar organiseert “Bewust met hout” een jaarbijeenkomst, dit jaar is dat op 27 november aanstaande bij Coors Interieurbouw in Ridderkerk.

COORS Interieurbouw is een vooruitstrevend bedrijf als het gaat om (I)MVO. Bij COORS gaat het om het realiseren van een innovatief, praktisch, bijzonder en klimaat verantwoord maatwerk interieur. De directeur van het bedrijf, Han Revelman zal ons rondleiden door zijn bedrijf en meer vertellen hoe COORS het MVO beleid invulling geeft.

Het programma staat vol met interessante sprekers en discussies over het belang en de kansen voor duurzaam bosbeheer en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO). Het is een interactief programma en belooft een interessante middag te worden. Wees erbij en praat mee!

Het definitieve programma zal zo spoedig mogelijk gedeeld worden. Deelnemers zijn vanaf 12.30 uur welkom voor een lunch. De middag zal om 17.00 uur afsluiten met een borrel. Indien u wilt deelnemen aan de excursie neemt u dan veiligheidsschoenen mee. Deze zijn verplicht!

Wees er snel bij, want er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol! Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website.

Adviseurs

Nelleke Versloot
Arbo, milieu & MVO
  023 515 88 00
mail mij