WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuwe logistieke mogelijkheden voor lengtevracht

We hebben je de afgelopen 2 jaar geïnformeerd over een logistiek project wat zich richtte op het bundelen van voornamelijk lengtevracht, zoals dat vooral bij de toeleveranciers voorkomt.

Inmiddels is dit project afgerond en willen we je wijzen op nieuwe mogelijkheden die dat heeft opgeleverd. Via onze logistieke partner Greenway zijn we een samenwerking aangegaan met vervoerder Formaat XL. Zoals de naam van deze partij al aangeeft, richt zij zich op vracht met uitzonderlijke maten, en dan specifiek lengtevracht. Formaat XL beschikt bovendien over een landelijk netwerk van samenwerkende vervoerders, waardoor er veel efficiëntere bundeling plaatsvindt.
Uit studie is gebleken dat toeleveranciers tot wel tientallen procenten kunnen besparen wanneer we allemaal zouden samenwerken. Uit de verschillende tests werd ook duidelijk dat we hiermee over een moderne en goedkope partner beschikken die prima in staat is om aan alle specifieke eisen van de toeleveranciers te voldoen. Via een voor ons ontworpen portal is het eenvoudig om boekingen te doen, en om uw vracht te volgen.

De komende tijd zullen wij contact opnemen met de volgens ons relevante leden om te bekijken of de dienstverlening van Formaat XL een alternatief is voor de huidige transportoplossing. Daarnaast werken we met Greenway aan een aantal andere logistieke oplossingen, telkens gericht op bundeling, besparing en verduurzaming. Mocht je al eerder willen weten of het voor je organisatie iets kan brengen, neem dan contact op met Herman Jurrius, E jurrius@cbm.nl

Adviseurs

Herman Jurrius
Belangenbehartiging & secretariaten
  023 - 515 88 00
mail mij