WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Verleng je licentie van de AVG-tool

Recentelijk hebben wij de gebruikers van het AVG-programma van Stichting AVG voor Verenigingen geïnformeerd over het verlengen van hun licenties. Dankzij dit programma hebben zij hun bedrijf in orde kunnen maken voor de AVG-wet. Het is verplicht om blijvend te kunnen aantonen dat je voldoet aan de AVG. Het komende jaar wordt dus opnieuw de mogelijkheid geboden dit programma te gebruiken.

Stichting AVG biedt het laagste tarief in de markt voor het volledige AVG-programma. Het afgesproken, sterk gereduceerde tarief is €60,- per jaar of €15,- per kwartaal.

Verder is het belangrijk om te weten dat er nieuwe functies zijn in het programma die het AVG-werk makkelijker maken, zoals een automatische AVG-verklaring.

Verlengen of aanvragen

Heb je reeds een licentie, dan adviseren wij je deze te verlengen vóór 1 augustus a.s. Verlengen doe je in 3 eenvoudige stappen:

  1. Log in middels deze link  op het AVG-programma.
  2. In de rechterbovenhoek staat de melding dat je licentie per 1 augustus verloopt.
  3. Klik op deze melding en maak je keuze tussen een licentie voor een jaar of kwartaal.

Heb je nog geen licentie maar wil je wel graag gebruik maken van dit programma, vraag dan snel de CBM-kortingscode bij ons op via jur@cbm.nl. Tot 1 augustus 2019 kun je er nog gratis gebruik van maken, daarna betaal je het bovenstaande tarief.

Voor inhoudelijke vragen over de AVG kun je zoals altijd terecht bij de CBM-juristen via jur@cbm.nl of 023-5158800.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij

Allard Moolenaars
Juridische zaken en arbeidsvoorwaarden.
  023 515 88 00
mail mij