WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CIRCO Next Steps Live

Op 24 mei aanstaande organiseert CIRCO Next Steps Live een meeting waar je kunt leren van bedrijven die bezig zijn met circulair denken en werken:

  • Zwartwoud: vertalen van interieurconcepten in concrete producten en inrichtingen voor bedrijven als ABN AMRO, Gemeente Amsterdam en PostNL.
  • Flokk, Europa’s grootste bureaustoelenfabrikant: het verlengen van de levensduur van producten.
  • Noord Nederland Interieurs: modulair ontwerpen, terugname en contracten voor onderhoud voor keukens met een verlengde levensduur.

DDID’s Stella van Himbergen reflecteert op wat het afgelopen jaar opviel en de moderator van de middag is circulair expert Pieter van Os. Van CBM is Marleen Pouwels erbij. Naast presentaties gaan deelnemers ook met elkaar in gesprek om samen nieuwe oplossingsrichtingen te vinden voor circulaire uitdagingen. Waar loop je tegenaan, wat gaat er juist heel erg goed en welke kennis zou je graag willen delen? Ontdek wat voor jouw bedrijf volgende stappen kunnen zijn!

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met Koninklijke CBM, branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie en vindt plaats in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Deelname is gratis. Meld je hier aan https://circonl.nl/agenda/next-steps-live-meubel-en-interieurbedrijven/

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij