WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Kredietrapport uitgebreid met Wagenparkmodule

Alle kredietrapporten (m.u.v. credit ratingrapporten) zijn momenteel uitgebreid met de nieuwe ‘Wagenparkmodule’. Deze module biedt nauwkeurig inzicht in alle personen-, bestel-, vrachtwagens en trailers die door Nederlandse bedrijven bereden worden.

Vorig jaar hebben wij je laten kennis maken met de inhoud van een kredietrapport. Een kredietrapport geeft een financiële indruk van een zakelijke relatie of klant. Hoe is het betalingsgedrag, zijn er goede financiële resultaten volgens de jaarrekening etc.

Wat is de toegevoegde waarde van de Wagenparkdata?
Bedrijfswagens geven meer inzicht in de bezittingen van een bedrijf. Vooral voor kleine bedrijven zijn bedrijfswagen vaak hun grootste en duurste aankopen. Daarnaast laat het wagenpark een duidelijke trend zien van de vergroening en ontwikkeling van een onderneming. Onze credit management partner ‘CreditDevice’ geeft aan dat de data van het Wagenpark, is gebaseerd op de Basisregistratie Voertuigen. De data wordt aangeboden in samenwerking met ‘A2SP’, de informatieprovider van en voor de mobiliteitssector. De Wagenparkdata van A2SP is de meest volledige en betrouwbare ‘fleet database’ van Nederland.

Adviseurs

Loes Elbersen
Incassodienst / administrateur
  023 515 88 40
mail mij

Rosemarie Willems
Administratie
  023 515 88 19
mail mij