WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Goed geschoolde vakmensen: daar is in de interieurbouw en meubelindustrie altijd behoefte aan. Een Samenwerkingsverband is een vereniging of stichting opgericht door en voor werkgevers. Gezamenlijk leiden zij jongeren op tot interieurbouwer, meubelmaker of machinaal houtbewerker.

Het Samenwerkingsverband biedt jongeren de mogelijkheid om een meubelopleiding te volgen via het systeem “werkend leren”, de BBL-route. Dit betekent dat een leerling een arbeidsovereenkomst voor 5 dagen per week afsluit bij het Samenwerkingsverband, waarvan hij of zij er 4 gaat werken bij een lidbedrijf van het Samenwerkingsverband en 1 dag naar school gaat in de regio voor de theorie.

De kracht en kwaliteit van de Samenwerkingsverbanden ligt in de collectiviteit. Het gezamenlijk opleiden van jongeren door en voor de branche biedt jongeren de mogelijkheid zichzelf zo breed en hoog mogelijk te laten opleiden. Juist deze gezamenlijkheid is van groot belang voor de toekomst van de meubelindustrie. Het garandeert vakmanschap voor nu en straks.

Samenwerkingsverbanden zijn dan wel regionaal georiĆ«nteerd, maar ze zoeken onderling regelmatig contact. “Samen sterk” is het motto om een zo goed mogelijke beroepsopleiding te bieden voor de Meubelindustrie.

Klik op de afbeelding en ga naar de website:

 

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiƫn, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij

Maureen van Klooster
Samenwerkingsverband
  023 515 88 30
mail mij

Rosemarie Willems
Incassodienst / administratie
  023 515 88 19
mail mij

Marijke Michels
Administratie
  023 515 88 17
mail mij