WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Zonnestroom via CBM? Mis de deadline niet!

Door het opzetten van het collectief CBM-ESCo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk CBM-leden zoninstallaties met maximaal rendement krijgen. In eerste instantie begint het met een SDE+ aanvraag. CBM helpt leden hierbij, aanmelden kan nog tot 18 oktober.

Meubelfabrikanten, interieurbouwers en toeleveranciers verbruiken overdag veel energie door o.a.houtbewerkingsmachines en verwarming van de werkplaatsen. Alle reden om zelf zonnestroom op te wekken en te gebruiken voor je maakproces.

Overstappen op een zoninstallatie vergt expertise en een aardige investering. Het maken van de juiste keuze is dus belangrijk. Het begint altijd met de businesscase voor jouw situatie. De overheid heeft hiervoor een subsidie genaamd Stimulering Duurzame Energie (SDE+) om bedrijven met een verbruik van meer 100.000 kWh te stimuleren te investeren in hernieuwbare energie. De beschikking van een SDE is essentieel voor een gezonde business case.

 

Energy Service Company (CBM-ESCo)
Door het opzetten van deze Energy Service Company (CBM-ESCo) kunnen we alle leden als collectief helpen met de realisatie van hun zonnepanelen. En gedurende de levensduur van het systeem, al snel meer dan 15 jaar, zorgen we voor zo veel mogelijk opbrengst voor het systeem én voor de ondernemers.

Het ondersteunen van onze leden hebben we in drie mogelijkheden verdeeld, Zon, Optimaal en Totaal. Hiermee kan ieder een eigen keuze maken in de gewenste hulp.

 
LEES VERDER OP CBM ENERGIE

Adviseurs

Dirk van Deursen
Adviseur innovatie
  023 515 88 00
mail mij