WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Word icoon en win de Circular Award 2019!

Werk je aan een iconisch circulair project of product? Laat je onderneming goed zien wat een circulaire economie betekent voor Nederland? Geef je dan zo snel mogelijk op en misschien win je dan wel de Circular Award 2019!

Een vakjury nomineert in vijf categorieën gelinkt aan de vijf tafels van het Grondstoffenakkoord. Dit zijn: Consumptiegoederen, Kunststoffen, Biomassa & Voedsel, Maakindustrie en Bouw. Projecten, producten, diensten en gehele ondernemingen komen in aanmerking.

Wanneer ben je icoon?
De grondstoffen en materialen voor je product zijn maximaal herbruikbaar. De productie of het project is op te schalen naar rest van Nederland en daarbuiten. Er is een duidelijke en aansprekende visie voor een circulaire toekomst. Je hebt een financieel gezond businessmodel en geen (structurele) behoefte aan subsidie en je werkt samen met bedrijven en organisaties uit allerlei disciplines.

Win de unieke circulaire trofee!
Nederland Circulair! maakt een voorselectie van vijf inzendingen per categorie. Een vakjury kiest de beste inzending per categorie en samen met het publiek één totaalwinnaar van de Circular Award. De hoofdprijs bestaat primair uit eer en exposure. Daarnaast mag de totaalwinnaar een jaar lang de unieke circulaire trofee in huis voeren. De trofee wordt uitgereikt door staatssecretaris Stientje van Veldhoven.

Schrijf je nu in!
De inschrijving is open van 17 september 2018 tot en met 25 januari 2019. Schrijf je in en vind hier alle informatie over de criteria en procedure.

 

Bron: rvo.nl

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij