WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Webinar ‘In gesprek over geld’ voor werkgevers en leidinggevenden

Uit een enquête onder onze leden blijkt dat ongeveer 30% jaarlijks één of twee loonbeslagen moet verwerken. Dat zou sectoraal dan om 900 werknemers gaan. En dat is dan het topje van de ijsberg. Daarnaast zijn er waarschijnlijk minstens zoveel werknemers die zich zorgen maken over geld, hierdoor minder geconcentreerd werken en te veel stress ervaren met uiteindelijk een mogelijk ziekteverzuim.

Vind jij het ook lastig om geldzaken bespreekbaar te maken met werknemers of collega’s? Dan ben je niet de enige. Vooral als het om geldzorgen of -problemen gaat is praten niet altijd makkelijk. Want hoe vlieg je zo’n gesprek aan? Wat mag je als werkgever wel en wat ook niet vragen? En op welke manier kun je waardevolle hulp bieden?

Om je organisatie hierbij te ondersteunen, nodigen wij je graag uit voor het webinar ‘In gesprek over geld’. CBM organiseert dit webinar in samenwerking met CNV Geldzorg op vrijdag 5 november 2021 van 10.00 tot 12:00 uur.

Het webinar is gratis en speciaal voor werkgevers en leidinggevenden in de interieurbouw en meubelindustrie, meld je hier aan.

Na het Webinar kun je werknemers met geldzorgen herkennen, heb je inzicht in je eigen gedachten over geld én weet je op welke manier je het onderwerp bespreekbaar kunt maken.

Heb je nog vragen over het onderwerp dan kun je ook contact opnemen met de duurzame inzetbaarheidsadviseurs van CBM: Anouk van Stipriaan of Miranda Oosdijk.

Webinar voor werknemers
Op 25 november zal een webinar speciaal voor werknemers in de sector georganiseerd worden, meer informatie is binnenkort te vinden op schavenaanjouwtoekomst.nl/thema/geldzaken. Hier vind je ook tips en tricks en het is mogelijk om hulp of advies te krijgen van budgetcoaches. De hulp en advies door budgetcoaches is gratis voor werknemers in de Interieurbouw en Meubelindustrie.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij