WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Webinar ‘Grip op je knip’

Speciaal voor werknemers uit de interieurbouw en meubelindustrie wordt op 25 november om 20:00 uur het gratis webinar ‘Grip op je knip’ georganiseerd.
Tijdens dit webinar word je meegenomen in alle inzichten rondom geldzaken.

Heb jij ook aan het eind van je geld nog een beetje maand over en moet je iedere keer weer de eindjes aan elkaar knopen? Dan is dit webinar voor jou. 
Het webinar wordt gegeven door Marjolein van Lonkhuijzen en Hilma Bosma van CNV Geldzorg. Deze twee experts op het gebied van geldzaken beantwoorden al jouw vragen en zorgen ervoor dat je na het webinar precies weet waar je nu staat en welke stappen je kunt nemen om financieel fit te worden én te blijven.
Meedoen is gratis. Je kunt je hier opgeven.

Kijk ook eens op Schaven aan jouw Toekomst. Hier vind je mogelijkheden om inzicht te krijgen in je financiën, zoals budgetcoaches en andere nuttige tips en tricks.
Heb je vragen over het webinar, de inhoud of iets anders? Laat het ons gerust weten via info@schavenaanjouwtoekomst.nl.

Webinar ‘In gesprek over geld’
Weet jij van collega’s of medewerkers dat er geldproblemen zijn, maar niet hoe je dat aankaart  of bespreekt, dan is er op 5 november van 10:00 tot 12:00 uur het webinar ‘In gesprek over geld’. Je kunt je nog aanmelden. Het webinar is gratis en speciaal voor werkgevers en leidinggevenden in de interieurbouw en meubelindustrie, meld je aan: Webinar ‘In gesprek over geld’

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij