WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Wat kan de Incassodienst van CBM voor je betekenen in deze coronatijd?

Zaken doen in deze coronatijd geeft veel onzekerheden. CBM heeft een eigen Incassodienst waar wij producten bieden die je kunnen helpen bij het inschatten van de risico’s vooraf, het afdwingen van garanties of om je in te dekken tegen niet betalende klanten. Wat zijn dan die producten?

Openstaande facturen
Veel afnemers proberen in deze tijd uitstel van betaling te krijgen voor de openstaande facturen. Uit de situatie van de afgelopen maanden blijkt dat het goed is om hier duidelijke afspraken over te maken en de betaaltermijn niet te ver door te schuiven.

Incassodienst CBM / openstaande facturen
Het betaald krijgen van openstaande facturen kost veel tijd, energie en dus geld. Vooral in deze coronatijd proberen afnemers steeds meer uitstel van betaling te verkrijgen. CBM-Incassodienst treedt op als verlengstuk van je onderneming en doet er alles aan om de incassering van je factuur ook in deze tijd te realiseren. Er is een online incassoportaal waar je je factuur ter incasso kan aanbieden en op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen in het dossier.
Ook in het voortraject naar de incasso toe kan het nodige geadviseerd worden. Bel met de Incassodienst via 023-5158840 of mail naar iid@cbm.nl voor een inlogcode voor de onlinediensten.

Kredietrapport
Iedere ondernemer wil weten met wie hij zaken doet. De kredietwaardigheid van een onderneming vertelt je veel over de status, het succes en de toekomstbestendigheid van een bedrijf. CBM heeft samen met Credit Device een raamcontract afgesloten waarbij het mogelijk is om online een kredietrapport op te vragen.
Neem hiervoor contact op met iid@cbm.nl of 023-5158840 (de kosten voor een Nederlands kredietrapport online bedragen € 10,50 excl. BTW. Online Internationaal € 20,- excl. BTW.).

Kredietverzekering
Om het risico af te dekken dat klanten facturen niet kunnen betalen als gevolg van (vermoedelijke) insolventie, heeft CBM op het terrein van kredietverzekeringen een raamovereenkomst gesloten met Euler Hermes. Deze overeenkomst maakt het mogelijk voor CBM-leden een branchepolis met specifieke voorwaarden af te sluiten.
Heb je vragen over de kredietverzekering en de check, neem dan contact op met iid@cbm.nl of met onze intermediair Input Adviesgroep via Edwin Put, 015-361 87 69 of 06-517 55 471.
CBM heeft een samenwerkingscontract afgesloten met Input. Zij zijn een gespecialiseerd makelaar op het gebied van kredietverzekeringen en kunnen je helpen om schades te voorkomen die veroorzaakt zijn of worden door wanbetaling.

Lees hier meer over de Incassodienst.

Adviseurs

Loes Elbersen
Incassodienst / administratie
  023 515 88 40
mail mij

Brigit Schilder
Incassodienst / administratie
  023 515 88 40
mail mij

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij