WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Vraag en aanbod

Interieurbouwbedrijf te koop

Een interieurbouwer is vanwege zijn leeftijd en zijn plannen zich op nieuwe projecten te richten, voornemens zijn bedrijf te verkopen.

Beschrijving van de onderneming
Het bedrijf is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige maatwerk oplossingen, meubels en keukens voor het interieur bij bedrijven en particulieren. Het bedrijf telt 30 werknemers en is gehuisvest in de regio Zuid-Nederland.  Klanten zijn verspreid  door heel Nederland. De klantenportefeuille bevat bedrijven uit onder meer de zorgsector, onderwijssector en kantoorgebouwen. De onderneming is al ruim 30 jaar actief binnen deze sector en heeft door de jaren heen een goede naamsbekendheid gekregen. Het interieurbouwbedrijf kenmerkt zich als flexibel en klantgericht, hetgeen tot uiting komt in een hoge klanttevredenheid. Men verzorgt het gehele traject van prijscalculatie tot en met montage, waarbij maatwerkoplossingen voor de klant worden geleverd.  

Kerncijfers
Door een toenemende vraag van nieuwe en terugkerende opdrachtgevers maakt de onderneming al enkele jaren een sterke groei door, waarbij de brutomarge gehandhaafd blijft (en zelfs toeneemt). De onderneming heeft een goede orderportefeuille, waardoor een gezonde basis is gecreëerd voor verdere groei van de activiteiten van de onderneming. Omzet 2018 bedraagt € 6.700.00 met een EBITDA van € 1.000.000. Voor 2019 wordt verwacht dat een verdere groei van omzet wordt gerealiseerd.

Vastgoed
Het vastgoed van de onderneming is in eigendom van de holding en wordt door de onderneming gehuurd. Overname van het onroerend goed behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Deze onderneming is met name interessant voor een strategische koper met kennis van de sector. De verkoper geeft de voorkeur aan een 100% aandelentransactie. De huidige directie is bereid om voor een bepaalde periode verbonden te blijven teneinde een goede overdracht van relaties en kennis mogelijk te maken.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Herman Jurrius van CBM: 023 515 88 00.

Adviseurs

Herman Jurrius
Belangenbehartiging & secretariaten
  023 - 515 88 00
mail mij