WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Vanbreda koppelt andere arbodienst aan CBM-verzuimverzekering

Via Vanbreda Risk & Benefits heb je de mogelijkheid een verzuimverzekering in de mantelovereenkomst van CBM te sluiten. Vanbreda gelooft in een directe aanpak van verzuim. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat medewerkers bij ziekte zo snel mogelijk weer op een goede manier aan de slag gaan. Ook het voorkomen van verzuim verdient tijd en aandacht. De nieuw gekoppelde arbodienst, NLG Arbo, zet net dit stapje extra. Vanbreda Risk & Benefits geeft je daarom in overweging om gebruik te (gaan) maken van de re-integratie ondersteuning van NLG Arbo.

Veel gestelde vragen
Uiteraard ligt de keuze bij jezelf, maar nu het einde van het jaar en opzegtermijnen snel in zicht gaan komen, is mogelijk een goed moment om de switch maken naar NLG Arbo. Heb je andere vragen of wil je graag persoonlijke toelichting? Neem dan contact op met het team Zorg & Inkomen op nummer 088-273 3250 of bel met je accountmanager Jeroen Mol: 06-51 59 49 66. Zij helpen graag verder. In deze bijlage vind je veel gestelde vragen die wij hebben ontvangen van de leden die al een verzuimverzekering via Vanbreda zijn aangegaan.

Mantelovereenkomst met Vanbreda
Samen met Vanbreda bewaken wij de ontwikkelingen in de markt. Niet alleen voor je verzekering maar ook voor aanpalende dienstverlening. Wij zien dat het verzuim op dit moment weer stijgt. Dit vraagt om een actief beleid. Een goede aanpak op het gebied van re-integratieondersteuning en het voeren van een effectief verzuimbeleid is dan ook van groot belang. Vanbreda is er van overtuigd dat de aanpak van NLG Arbo hierbij ondersteunt. Door deze aanpak zal een stabiele premie- en verzuimontwikkeling mogelijk zijn, waardoor je ook in de toekomst kunt profiteren van de juiste aanpak van het verzuim binnen je onderneming.

 

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiƫn, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij