WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Verbeteringen van klanttevredenheid bij Proteus

Op 5 februari 2020 organiseerde CBM een bijeenkomst waar ruim 100 leden in gesprek gingen met Proteus, die beloofde een aantal concrete verbeteracties op te pakken.
Lees hieronder in het bericht van Proteus welke verbeteringen zij inmiddels hebben doorgevoerd:

Wij zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om onze dienstverlening verder te verbeteren. Belangrijk om te vermelden dat dit een doorlopend proces is en dat we blijven werken om de klanttevredenheid te vergroten.

Proteus Gebruikersgroep
Aan de vraag om een gebruikersgroep op te richten, hebben we gehoor gegeven. Middels een mailing aan alle actieve klanten is er een oproep gedaan om lid te worden van deze gebruikersgroep. Ruim dertig klanten hebben zich hiervoor aangemeld. Na enkele meetings is er inmiddels een document met aandachtspunten voor onze ontwikkelaars. Deze wordt – in samenspraak met het bestuur van de gebruikersgroep – geprioriteerd en vervolgens gaan deze punten door naar onze ontwikkelaars, zodat zij aan de slag kunnen. De eerste punten die door de gebruikersgroep zijn ingediend, hebben we mee kunnen nemen in de meeste recente release van onze software. Vooralsnog verwachten we in de najaarsupdate van onze software meer punten door te kunnen voeren.

Online Handleiding
Een veel gehoorde klacht was het ontbreken van een handleiding. Dat hebben we na onze samenkomst in Veenendaal vrijwel direct opgepakt. De handleiding is sinds dit voorjaar digitaal beschikbaar via www.proteus.nl/online-handleiding. Gezien de uitgebreide functionaliteit van onze ERP-oplossing is ook dit een doorlopend proces. Wekelijks wordt de documentatie verder uitgebreid en aangevuld.

Inmiddels is er ook een bijgewerkte papieren handleiding verschenen. Een lesboek dat ook uitstekend als naslagwerk te gebruiken is. Dit handboek is geschreven en uitgegeven door Uitgeverij EllenEE en verkijgbaar via http://ellenee.nl/#infoerpboeken.

Ondersteuning nieuwe versies Proteus
Iedere nieuwe release van onze software wordt voorzien van duidelijk release notes. Deze ondersteunen we sinds juni middels zogenaamde What’s New-webinars; interactieve sessies waarin onze product manager de belangrijkste nieuwigheden toont aan onze gebruikers. De eerste twee webinars (juni en oktober) waren zeer succesvol met veel aanmeldingen en zeer positieve feedback. Alle webinars worden opgenomen en de terugkijk-link wordt op aanvraag met klanten gedeeld.

Uitbreiding support
De capaciteit van onze afdeling support is ook verder uitgebreid.

Lees ook eerdere berichten over Proteus

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij