WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Vacature junior medewerker communicatie

Koninklijke CBM, brancheorganisatie voor interieurbouw en meubelindustrie, is per direct op zoek naar een

junior medewerker communicatie (0,6fte)

Functieomschrijving
Je bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het communicatiebeleid en in het bijzonder voor communicatie met de leden via de website, social media, de nieuwsbrief en de andere pr- en wervingsinstrumenten van de vereniging. Je werkt in nauwe afstemming en samenwerking met de manager communicatie. Daarnaast verzorg je de secretariële ondersteuning voor de drie juridische adviseurs.

Taken en verantwoordelijkheden
– Je stelt de wekelijkse nieuwsbrief van CBM samen via Mailchimp en overlegt met collega’s over de te publiceren artikelen.
– Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de website via WordPress en zorgt dat die qua uitstraling, beeldmateriaal en content modern en up-to-date blijft.
– Je volgt en verzorgt mede de berichtgeving via social media (LinkedIn, Twitter etc) van en over CBM, de branche en de leden.
– Je zet in overleg met collega’s online vragenlijsten via SurveyMonkey uit onder de leden, waaronder de halfjaarlijkse conjunctuurenquête en markt- en tevredenheidsonderzoeken en je verwerkt de resultaten in Excel.
– Je ondersteunt de juridische afdeling.
– Je voert telefonische gesprekken met leden en zorgt voor een goede doorverwijzing naar de juiste juridische adviseurs.
– Op verzoek stuur je standaard documenten aan de leden.
– Je voert je werkzaamheden uit in nauw overleg met de manager communicatie en met de juridische afdeling.

Functie-eisen
Wij zoeken een klantgerichte en communicatief vaardige man of vrouw, met MBO/HBO-werk- en denkniveau. Affiniteit met juridische zaken is een pré.

Daarnaast beschik je over:
– natuurlijke communicatieve en sociale vaardigheden
– uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
– handigheid met social media
– een luisterend oor en goed kunnen doorvragen
– ervaring met werken in teamverband
– flexibiliteit en stressbestendigheid
en je bent integer, kritisch en accuraat.

Bedrijfsprofiel
Koninklijke CBM, brancheorganisatie voor interieurbouw en meubelindustrie, behartigt de belangen van haar leden en zet zich actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken. CBM heeft ongeveer 500 leden, verdeeld over de secties woonmeubel, interieurbouw en toelevering. De collectieve en individuele dienstverlening aan de leden wordt verzorgd door een compact en slagvaardig team van 19 medewerkers. Het kantoor is gevestigd op een mooie plek in Haarlem.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie voor 3 dagen per week. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet in een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatie en CV aan Marleen Pouwels (manager communicatie) pouwels@cbm.nl Voor meer informatie over de functie kun je haar bellen op tel. 023-5158800.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ management assistent
  023-5158815
mail mij