WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Vacature coördinator Brabant

Samenwerkingsverband Brabant zoekt voor haar 44 leerlingen en 104 leerbedrijven een coördinator voor 3 dagen per week. Afgelopen jaar heeft Miriam Bonsing de samengevoegde Samenwerkingsverbanden Tilburg en Noordoost Brabant goed op de kaart weten te zetten als Samenwerkingsverband Brabant. Het Samenwerkingsverband is een vereniging van bedrijven, die gezamenlijk jongeren opleiden tot meubelmaker/interieurbouwer of machinaal houtbewerker via de werken-leren route. De leerlingen komen voor 5 dagen in dienst bij het Samenwerkingsverband, waarvan zij er 4 gaan werken bij één van onze lidbedrijven en de andere dag is de schooldag voor de theorie.

Helaas gaat Miriam in verband met andere werkzaamheden het Samenwerkingsverband verlaten en zoeken wij per 1 november a.s. een vervang(st)er voor haar. Wellicht kent u iemand in uw omgeving, die geschikt is voor het coördinatorschap?

Meer informatie en taakomschrijving kun je vinden in het ‘Functieprofiel‘. Sollicitatiebrieven en cv’s kun je mailen naar Katja Jonker, E jonker@cbm.nl

 

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij