WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Prikbord – meubel – interieurbouw restmaterialen

Voor de social media-fans hebben wij op Facebook een pagina gelanceerd: Prikbord – meubel – interieurbouw restmaterialen. Dit is een besloten groep, waar je lid van kunt worden. Dat kun je hier doen. Daardoor wordt het gemakkelijker je eigen aanbod te plaatsen of te kijken of er materiaal wordt aangeboden dat je kunt gebruiken. Een paar platen die de één over heeft van een grote bestelling, kan de ander mooi gebruiken voor een kleiner project. Of wat voor de één restafval is, kan door de ander gebruikt worden in een meubelstuk. Je kunt in dit opzicht ook denken aan leerlingen van het HMC die materiaal goed kunnen gebruiken voor hun werkstuk.

Je kunt je hier lid maken van de pagina. Het is daarbij wel noodzakelijk dat je een Facebook-profiel hebt, bij voorkeur van je bedrijf. Als je lid bent kun je zelf op de pagina je vraag of aanbod plaatsen

Na goedkeuring van de beheerders wordt jouw aanbod, of vraag, zichtbaar voor andere leden. Het is alleen bedoeld voor vraag en aanbod van materiaal, andersoortige berichten worden verwijderd. Zorg ervoor dat je bedrijfsnaam en contactgegevens goed in je bericht staan. Handel de correspondentie over het aanbod af via dm, telefoon of e-mail en niet via deze Facebook-pagina.
CBM bemiddelt niet tussen de diverse aanvragen maar faciliteert enkel deze groep. CBM is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij