WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Trainingen: 3x leiding geven

Wil je je carrière een boost geven, je leidinggevende capaciteiten verbeteren of anderen begeleiden in hun opleiding? Kijk dan eens naar onderstaande trainingen.

Training Praktijkopleider
Als praktijkopleider ondersteun je de student(en) die in het bedrijf een opleiding in de Beroepsbegeleidende Leerweg (bbl) volgen. Je organiseert de leeractiviteiten en begeleidt en coacht de student op de werkvloer. Van de praktijkopleider wordt ook verwacht dat hij studenten kan enthousiasmeren, motiveren en stimuleren. Een mooie maar geen gemakkelijke taak.
De training Praktijkopleider sluit goed aan op de praktijk. In 7 blokken, verdeeld over 4 dagen, word je helemaal bijgespijkerd. De training sluit af met een examen.
Meer informatie over de training, locatie en data

Training Projectleider
Als projectleider zorg je ervoor dat projecten soepel, binnen de gestelde tijd, volgens de klantwens en binnen het gestelde budget verlopen. In deze training leer je hoe je projecten organiseert en hoe je omgaat met belanghebbenden binnen het project. In 6 bijeenkomsten leer je over de fasen inventariseren, definiëren, plannen, uitvoeren en evalueren. Dat doe je aan de hand van een klantcase.
Meer informatie over de training, locatie en data

Training Leidinggeven basis
In deze vierdaagse training bekijk je eerst in wat voor wereld je bedrijf staat. Hoe ziet de omgeving van het bedrijf eruit? Wat laat de markt zien? Wat zijn de wensen van de klanten en hoe reageert jouw bedrijf daarop? Je leert hoe je als leidinggevende omgaat met een wereld die sterk én blijvend verandert. Je krijgt handvatten om te anticiperen, organiseren, regisseren, faciliteren en problemen op te lossen.
Meer informatie over de training, locatie en data

In de Meubelindustrie en Interieurbouw wordt 100% van de cursuskosten vergoed, met een maximum van €1.000,- per werknemer per jaar. Dit kan een cursus voor je werk zijn of een cursus voor jezelf. Als Jouw Toekomst Adviseur voorafgaand goedkeuring geeft aan een cursus, bijvoorbeeld naar aanleiding van een persoonlijk loopbaan-/ontwikkeltraject, kun je zelfs €2.500,- vergoed krijgen.
Neem contact op via info@schavenaanjouwtoekomst.nl of 023 -515 8880. Hier lees je meer over de subsidies.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Dick Roodenrijs
Juridische zaken, pensioen en arbeidsvoorwaarden.
  023 515 88 00
mail mij