WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Telecomtip voor Koningsdag

Op 27 april is het Koningsdag! Op drukke feestdagen als Koningsdag, maakt het publiek massaal gebruik van de mobiele telefoon. Wanneer grote groepen bij elkaar staan, ondervinden mensen vaak problemen met bellen of met het internet. Het is frustrerend als je telefoon het niet doet.

Voorrang op het zakelijk netwerk
Als ondernemer is het belangrijk om altijd goed bereikbaar te zijn. Grote telecomaanbieders als KPN, Vodafone en T-Mobile geven het zakelijke verkeer altijd voorrang boven het consumentenverkeer. Zelfs op drukke feestdagen als Koningsdag, merk je dat je weinig tot geen last hebt van connectiviteitsproblemen. Het is dus aan te raden om een zakelijk mobiel abonnement te hebben bij een stabiele en betrouwbare provider.

Ledenvoordeel
CBM-leden profiteren van aantrekkelijk voordeel op de zakelijke telefonie via de stichting Telecom en Internetgebruikers Nederland (sTN). Vanuit het collectief ontvang je scherpe korting op de zakelijke mobiele telefoondiensten van KPN, Vodafone en T-Mobile. Bij KPN lopen de kortingen zelfs op tot 50%.

Contact
Benieuwd hoeveel jij kunt besparen op de zakelijke telefonie? Via www.stn.nl kun je direct een zakelijk Sim Only abonnement afsluiten. Je kunt ook telefonisch contact opnemen voor een onafhankelijk advies. De adviseurs van sTN zijn op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 0348 – 49 50 41.

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij