WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Succesvolle eerste Training Leiderschap

Vanuit verschillende CBM-leden kregen we signalen dat men zich wilde ontwikkelen op het gebied van leiderschap. Een goed signaal, waar wij als branchevereniging zeker iets mee wilden doen. Via Wouter Sterk van Meuviro Interieurbouw zijn we in contact gekomen met Lieke van der Zanden van Het Ambitiebureau. Samen met haar hebben we een passende, driedaagse training in elkaar gezet. De eerste groep van 9 deelnemers is op donderdag 14 april gestart.

Voorafgaand aan deze eerste dag heeft Lieke een intakegesprek gehad met iedere deelnemer, waarbij is ingezoomd op de vragen: Wat zijn jouw talenten? Wat zijn je uitdagingen? En waar liggen kansen om te groeien als leider? Deze input staat centraal in de drie trainingsdagen.
De eerste dag gaat men name over Visie op Leiderschap, dag twee staat in het teken van Resultaatgericht Leidinggeven en tijdens de derde dag groeien de deelnemers in kwaliteiten en vaardigheden om daadwerkelijk impact te blijven maken als leider.

Er is veel animo voor deze training, de eerste sessie was dan ook snel vol. Het organiseren van een tweede sessie is in volle gang en na de zomer zal er waarschijnlijk ook een derde sessie komen.

Deelnemen aan de Training Leiderschap
De Training Leiderschap start met een intake. Deze vindt plaats via Zoom. Je maakt kennis met Lieke van der Zanden en bespreekt kort jouw doel en ambitie voor de training.

  • Datum intake – maandag 30 mei (ochtend)

De opleidingsdagen vinden plaats op een locatie in het midden van het land (omgeving Utrecht) en staan gepland op de volgende dagen:

  • Dag 1: donderdag 9 juni van 9.30uur tot 16.30uur
  • Dag 2: donderdag 30 juni van 9.30uur tot 16.30uur
  • Dag 3: maandag 11 juli van 9.30uur tot 16.30uur

Heb je interesse of wil je meer weten over de training dan kan je contact opnemen met Anouk van Stipriaan.


Eerste dag van de Training Leiderschap met Lieke van der Zanden van Het Ambitiebureau

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij