WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Succesvol webinar Topwerkgeverschap krijgt vervolg

Tijdens het webinar over Topwerkgeverschap op 11 maart hebben we een presentatie gezien van Heleen Mes. Zij is co-auteur van het boek ‘Employee Experience – happy people, better business’. Omdat we graag het werkgeluk in onze branche helpen te vergroten, hebben we vijf van deze boeken verloot onder de deelnemers aan het webinar. Dit zijn de winnaars:

  • Jasper Badoux van Badoux Ontwerp en Realisatie
  • Djoni Dirne van DKG De Keukenfabriek BV
  • Carola van Gelder van Label Produkties BV
  • Jos Beerepoot van Eydenberg Interior Projects BV
  • Jellie Mulder van Smeulders Interieurgroep

Gefeliciteerd met jullie boek! Deze valt binnenkort op de deurmat.

Webinar Werkgeluk op 15 april
Tijdens het webinar bleek uit een poll dat al 51% van onze leden bezig is met werkgeluk. Een mooie score die we graag nog verder zien toenemen. Zoals aangekondigd tijdens het webinar komt er donderdag 15 april een vervolg waar we een verdiepingsslag maken naar werkgeluk en wat daar voor nodig is. Hier lees je er meer over en kan je je aanmelden.

Lees in het artikel ‘Webinar topwerkgeverschap: “Het draait écht om de mensen” de highlights terug van ons webinar Topwerkgeverschap.

Wil je meer weten over het thema Werkgeluk? Of was je verhinderd op 11 maart maar wil je het webinar graag terugkijken dan kan je via één van onze Adviseurs duurzame inzetbaarheid de link opvragen. (023-5158800 of vanstipriaan@cbm.nl of oosdijk@cbm.nl)

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij