WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Smart Cities-missie in New York

Ben je actief op het gebied van Smart Cities binnen de thema’s stedelijke mobiliteit, resilience en circulaire economie? En zoek je uitbreiding naar of zakelijke kansen in de regio New York of de Verenigde Staten? Ga mee met de innovatiemissie naar New York!

Het doel van de innovatiemissie is de Nederlandse Smart Cities sectoren op de kaart te zetten in het noordoosten van de VS. RVO is specifiek op zoek naar schaalbare projecten (technologische oplossingen die een maatschappelijk probleem adresseren), die te integreren zijn in Amerikaanse steden.

Programma
In Nederland is er op donderdag 18 april een kick-off middag. Het programma start in New York op zondag 12 mei met een receptie. Van 13-15 mei is Nederland aanwezig op de internationale Smart Cities New York conferentie met een nationale booth. Naast de conferentie is er de mogelijkheid om pitches te geven. Daarnaast zijn er, specifiek voor de Nederlandse delegatie, ‘side events’ zoals workshops, matchmakingsessies, ronde-tafel-bijeenkomsten en een European Tech Night. Ten slotte wordt voor start- en scale-ups een uitgebreid bootcamp programma georganiseerd.

Kosten
De kosten voor deelname aan de innovatiemissie zijn 500 euro excl. btw. Kosten voor een tweede deelnemer van dezelfde organisatie bedraagt 250 euro excl. btw. Hieronder vallen de toegangskosten tot de Smart Cities NYC ’19 Conferentie en Expo, diverse side events en toegang tot de Networkapp. Kosten zoals vluchten, overnachtingen en vervoer zijn voor eigen rekening.

Meld je aan
Aanmelden is mogelijk tot 15 april. RVO selecteert de aanmeldingen op basis van de benodigde aansluiting met de thema’s Circulaire Economie, Resilience en Smart & Green Urban Mobility. Als je vragen hebt over de Smart Cities missie, neem dan contact op met innovatiemissies@rvo.nl

Wil je meer informatie ga dan naar de site van het RVO.

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij