WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Seminar onderneming starten in Spanje

Op 16 en 17 november 2018 organiseert Het Nederlands Business Centrum Spanje een 2-daags seminar in La Nucía, Alicante, voor de Nederlandse ondernemer die een onderneming of commerciële activiteit in Spanje wil starten. Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Dutch Network Spain en ondersteund door de Rabobank.

Het seminar zal bestaan uit verschillende presentaties, gegeven door in Spanje gevestigde, gerenommeerde Nederlandstalige voorlichters op onder meer economisch en juridisch gebied, aangevuld met andere korte presentaties op gebieden zoals transport, communicatie, personeel, notaris en andere. Ook is er een interactieve workshop in het programma opgenomen waarbij er aandacht is voor de persoonlijke situatie van iedere deelnemer. De International Desk Spain van de Rabobank zal een presentatie over bankieren in Spanje verzorgen. Na afloop van deze 2 dagen zullen de deelnemers over alle mogelijke informatie beschikken om een bedrijf in Spanje te kunnen starten. De deelnemende bedrijven zullen daarna ook direct over een uitgebreid netwerk in Spanje beschikken.

Het Nederlands Business Centrum Spanje wil met dit seminar voorzien in een behoefte van Nederlandse ondernemers aan concrete en praktijkgerichte informatie voor het exporteren naar Spanje of het opzetten van een (dochter-)onderneming in Spanje. Er is binnen het business centrum een netwerk aan dienstverleners gevestigd die een volledige begeleiding kunnen verzorgen. Het business centrum beschikt over een receptie, presentatiezaal, meerdere vergaderkamers en ruimte voor flexibele werkplekken.

Kijk voor meer informatie op: https://nbcspanje.nl/event/seminar-bedrijf-starten-in-spanje/ – of mail met info@nbcspanje.com

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij