WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Schaven aan jouw Toekomst: hygiënesleutels

Deze week ontvangen alle werkgevers in de branche vanuit het project Schaven aan jouw Toekomst  hygiënesleutels om uit te delen onder het personeel en om hen te stimuleren met hun gezondheid en persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Met de hygiënesleutel kun je bijvoorbeeld de koffieautomaat bedienen zonder die met je handen aan te raken.

Met behulp van de QR-code belandt men op het portaal van Schaven aan jouw Toekomst. www.schavenaanjouwtoekomst.nl is speciaal ingericht voor medewerkers in de meubel- en interieurbouw. Hier vindt men inspiratie en informatie over onderwerpen die bijdragen aan  werkplezier, gezondheid en werken in de branche in het algemeen en voor gratis online  cursussen. Voor cursussen of trainingen waar kosten aan verbonden zijn, zijn er subsidies tot € 1.000 of € 2.500. En als iemand nog niet precies weet wat hij of zij wilt doen of welke stap je in je loopbaan zou kunnen zetten, dan kunnen werknemers voor een gratis loopbaangesprek terecht bij een Jouw Toekomst Adviseur.

Als jij, als werkgever werk wilt maken van de gezondheid of ontwikkeling van medewerkers, neem dan contact op met een van de duurzame inzetbaarheidsadviseurs van CBM: 023-5158800 of vanstipriaan@cbm.nl of oosdijk@cbm.nl. Of met een van de scholingsadviseurs van ECM: 0348-410468 of j.verbeek@ecmeubel.nl of m.appeldoorn@ecmeubel.nl).

Hygiëne

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij