WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Samen de wedstrijd winnen

De middenstip van Nederland was dinsdag 31 mei de locatie voor de CBM-netwerkdag 2022. Op de KNVB Campus waren niet alleen onze Oranje Internationals volop in training, maar er stonden ook bijna 100 CBM-leden te popelen om deel te nemen aan een inspirerende middag.

Schwalbes
Op het zonovergoten terras van het KNVB Trainingscentrum was de aftrap. De groep werd in wisselende teams verdeeld om een tablet game te doen en een footgolf parcours af te leggen. Het fanatisme spatte er vanaf en er werden heel wat mooie schwalbes gemaakt.

Van baas naar coach
Precies tijdens een flinke regenbui was het niemand minder dan Jan van Halst die de groep gepassioneerd meenam in de harde lessen die hij geleerd heeft tijdens zijn carrière als prof-voetballer, trainer, directeur, voetbalanalist, deelnemer aan Expeditie Robinson en als coach. ‘Hoe kun je als leidinggevende of teamspeler de energieverslindende onmacht vermijden en omdraaien naar een goedlopend team met ideale teamspelers? Het is de uitdaging de juiste mensen op de juiste plek te zetten, waarbij je weet wat ieders kwaliteiten zijn.’

Netwerken
Door het wisselen van de teams was er volop gelegenheid om elkaar te spreken. Ook tijdens ontvangst, pauze en natuurlijk tijdens de borrel en de goed verzorgde maaltijd werd er volop met elkaar gepraat en kennisgemaakt. Het was een mooie mix van nieuwe en bestaande CBM-leden. Op het naar het volgende CBM-event op 27 september aanstaande in de voormalige koepelgevangenis in Haarlem!

Bekijk hier alle foto’s van het CBM Netwerkevent op de KNVB Campus.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij