WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Rondetafellunches voor ondernemers

Als overdrager in een familiebedrijf denk je na over vragen als: Hoe maak ik bedrijfsoverdracht bespreekbaar? Zijn mijn kinderen wel geschikt? Als ouder wil je je kinderen niet teveel onder druk zetten. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen om bedrijfsopvolging bespreekbaar te maken. Maar hoe pak je dat dan aan?

ProMissie organiseert speciaal voor directeuren en aandeelhouders van familiebedrijven en hun partners ronde tafel gesprekken. In een informele sfeer onder het genot van een verzorgde lunch kan je samen met andere familiebedrijven in gesprek gaan over bedrijfsopvolging en andere onderwerpen die leven bij familiebedrijven. Een familiebedrijfsadviseur van ProMissie zal hierbij aanwezig zijn om vragen te kunnen beantwoorden vanuit zijn of haar ervaring.

ProMissie nodigt je van harte uit voor dit rondetafelgesprek. Locatie: Dorpsstraat 92 te Bunschoten. Tijdstip: 12:00 – 14:00. Lunch inbegrepen. ProMissie vindt het belangrijk vinden dat familiebedrijven ervaringen uitwisselen, daarom krijg je de lunch van ProMissie aangeboden. Stuur een mail met je naam en het aantal personen naar: info@promissie.nl. Eerste lunchbijeenkomst op maandag 8 juli.

Andere Ronde Tafel lunches in 2019:
– maandag 16 september
– maandag 7 oktober
– maandag 11 november
– maandag 9 december

Adviseurs

Herman Jurrius
Belangenbehartiging & secretariaten
  023 - 515 88 00
mail mij