WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Rondetafelbijeenkomst over zakendoen in de VS

Samen met de Amerikaanse ambassade en de Council of American States in Europe (CASE) organiseert de International Business Council van VNO-NCW en MKB-Nederlandop 30 november in Den Haag de rondetafelbijeenkomst ‘Expand Your Business to the USA’. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die meer willen weten over zakendoen in en hun kansen in de Verenigde Staten.

Informatie
Enkele experts op het gebied van zakendoen in Amerika geven informatie over de Amerikaanse markt, die divers, maar ook erg competitief is. Vertegenwoordigers uit onder andere Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Ohio, South Carolina and Tennessee zijn aanwezig. Na de rondetafelsessie is er een netwerkborrel om plannen te bespreken en ervaringen uit te wisselen.

Tips
De bijeenkomst geeft ondernemers een inkijkje in de zakelijke mogelijkheden in de Verenigde Staten. Deelnemers kunnen kennis uitwisselen met Amerikaanse en Nederlandse kennispartners en zij krijgen praktische tips. Ook zijn er een-op-eengesprekken mogelijk met juridische adviseurs en belastingadviseurs.

Datum
30 november van 09.30 uur tot 12.30 uur.

Plaats
WTC Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 25, 2595 AM Den Haag.

Lees hier het hele programma.

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij