WORD LID BEL ONS MAIL ONS

ProMissie start met leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging

Je familiebedrijf overdragen, opvolgen of…
Als ondernemer kom je ooit op het punt dat je terug moet treden uit je bedrijf. Draag je het dan over aan je kinderen of verkoop je het? Zijn je kinderen wel geschikt? Als zoon of dochter van een ondernemer zie je ook het moment aankomen dat je ouder met pensioen gaat. En wat wordt dan jouw rol in het bedrijf? Wil je wel een rol en zo ja welke? Een ingewikkeld proces en een grote beslissing. Hoe maak je de goede beslissing?

Start nieuwe leergang Familie Bedrijf en Opvolging 
ProMissie organiseert voor potentiële opvolgers in het familiebedrijf het leerwerktraject. De leergang gaat over: het wel of niet opvolgen, de historie van jullie bedrijf, zaken als strategie, waarde en risicomanagement. Maar ook over onderwerpen als jouw competenties, het verschil tussen de generaties en familiewaarden.
Het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging is ontwikkeld voor jonge mensen waarvan de ouders een familiebedrijf met enige omvang (10-250 medewerkers) hebben. Als potentiële opvolger leer je tijdens tien interactieve workshops ook van de ervaringen van andere deelnemers. Promissie zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin persoonlijke en bedrijfsinformatie binnenskamers blijft. Leergang 2020 start op 15 september. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Heb je interesse: stuur dan een mail naar Astrid van Os via info@promissie.nl.

Voor potentiële nieuwe deelnemers organiseert Promissie twee introlessen om kennis te maken met de stof van het LWT. Deze staan gepland voor 19 maart en 14 mei van 16.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur), op een centraal gelegen locatie.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij