WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Project ‘duurzame inzetbaarheid’: Schaven aan jouw toekomst!

Op 1 januari 2020 is de duurzame inzetbaarheidscampagne ‘Schaven aan jouw toekomst’ gestart voor alle werkgevers en werknemers in de Meubelindustrie en Interieurbouw. Dit is een samenwerking met ECM, FNV en CNV Vakmensen.

De start hiervan is in december aangekondigd met een kalender. Hopelijk hangt die nu op een mooie plek, waar iedereen deze kan zien. Dan zien alle medewerkers dat ze naar de website www.schavenaanjouwtoekomst.nl kunnen gaan voor praktische tips en gratis online cursussen over hoe ze met hun gezondheid en ontwikkeling aan de slag kunnen.

De website is vooral gericht op medewerkers. Het kan voorkomen dat mensen vervolgens bij jou komen met vragen over dit onderwerp. CBM kan je helpen bij de beantwoording van deze vragen. Maar de medewerker kan ook zelf contact opnemen met één van de adviseurs van ‘Schaven aan jouw toekomst’ via 023 515 8880 of info@schavenaanjouwtoekomst.nl.

CBM wil haar leden die met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers aan de slag willen gaan graag ondersteunen door de inzet van adviseurs. Samen met jou kijken zij hoe jij en je medewerkers kunnen werken aan een ‘gezonde’ toekomst. Als je meer wilt weten over ‘duurzame inzetbaarheid’, welke voordelen jou dit biedt en of wat je hieraan kunt doen, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Event duurzame inzetbaarheid
We gaan in 2020 bijeenkomsten organiseren om je mee te nemen in wat er in andere bedrijven en sectoren gedaan wordt op dit onderwerp. Zet 26 maart alvast in je agenda voor een event waar Anita Witzier dagvoorzitter is en Aukje Nauta spreekt als expert over duurzame inzetbaarheid.

 

 

 

Adviseurs

Allard Moolenaars
Juridische zaken en arbeidsvoorwaarden.
  023 515 88 00
mail mij