WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Profiteer nu nog van de subsidie op de CBM training “Besparen op perslucht”

UPDATE februari 2019: momenteel wordt de persluchttraining niet gegeven

Steeds meer bedrijven willen snel energie besparen. Uiteraard zijn LED verlichting en zonnepanelen interessante opties. Maar daar gaan aanzienlijke investeringen mee gepaard en is de terugverdientijd vaak lang. Waarom start je dit jaar daarom niet meteen met een besparing op je persluchtkosten? Met een minimale investering kun je gemiddeld € 2.500,- per jaar besparen. 

Met de training “Besparen op perslucht” krijg je meer kennis en inzicht in de werking van je eigen persluchtsysteem en de hoge kosten voor gecomprimeerde lucht. Een ander belangrijk resultaat van de training is een compleet overzicht van alle besparingsmogelijkheden in jouw werkplaats.

In 2018 kan je nog profiteren van 80% subsidie*. Dat komt neer op € 108,- netto bij drie deelnemers.

Programma
De training bestaat uit twee delen. In de ochtend krijgen de deelnemers uitleg over het complete persluchtsysteem en de belangrijkste aandachtspunten. Ook worden de deelnemers bewust gemaakt over de hoge kosten van perslucht. In de middag is het praktisch gedeelte. De deelnemers gaan met de trainer door de werkplaats. Met de opgedane kennis en speciale meetapparatuur brengen we alle besparingsmogelijkheden van het persluchtsysteem in kaart. Aan het einde van de training ontvang je een complete overzicht met alle besparingen.

Voorkennis
Voor deze training is geen speciale voorkennis nodig. Enig technisch inzicht is wel vereist.

Meer informatie en aanmelding
De training kan plaatsvinden bij minimaal 3 deelnemers per bedrijf. Voor het afspreken van een cursusdatum en meer informatie kun je contact opnemen met Marc Mulder van CBM, info@cbm.nlof T 023-5158800. Vul daarna het ECM aanmeldingsformulier voor deze training in en mail of fax het naar het ECM.

Praktische gegevens
Duur: 1 dag
Locatie: in-company
Datum: Neem contact op met Marc Mulder van CBM op training@cbm.nl voor een trainingsdatum.
Groepsgrootte: 3-6 deelnemers
Kosten: € 180,- p.p. excl. btw, inclusief gebruik van de lekkagedetector.
Valt uw bedrijf onder de CAO Meubel? Dan is de investering voor deze cursus tot 31 december 2018 p.p. netto: € 36,-
De training kan door gaan bij minimaal 3 deelnemers per bedrijf.
Subsidie: De cursuskosten worden voor 80% gesubsidieerd* tot 31 december 2018. De loonkosten zijn voor rekening van het bedrijf.
Uitvoerder: De training wordt gegeven door CBM.

*) Om voor de subsidie in aanmerking te komen moet je voor iedere deelnemer een afdracht doen aan het Sociaal Fonds Meubelindustrie.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij