WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Persluchttraining levert duizenden euro’s op

UPDATE februari 2019: momenteel wordt de persluchttraining niet gegeven

Enig idee wat perslucht kost? Een gaatje van een millimeter in een leiding kost al snel honderden euro’s per jaar! En als je vergeet de compressor uit te zetten dan loopt dit snel op tot bijna duizend euro per jaar. Immers: een lekkage werkt altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Weinig bedrijven zijn zich bewust van deze hoge kosten. Daarnaast kost het veel moeite om medewerkers te overtuigen om lekkages snel te verhelpen. CBM heeft daarom de training “besparen op perslucht” ontwikkeld. Aan het eind van de training hebben jij en je medewerkers meteen inzicht in de besparingsmogelijkheden. Het afgelopen jaar heeft ieder deelnemend bedrijf tussen € 2.000,- en € 4.000,- kunnen besparen.

Het verhelpen van persluchtlekkages draagt ook bij aan een veiliger en gezondere werkplek. Daarom geeft het Expertisecentrum Meubel 80% subsidie op deze training.

Wil je meer informatie over deze training die op locatie wordt gegeven? Of wil je meteen een datum plannen voor de training? Stuur dan een mailtje naar: training@cbm.nl.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij